Убеди се в потенциала на дигиталния маркетинг

Онлайн маркетингът се простира далеч отвъд изготвянето на банер реклама или поддръжката на социални мрежи. Ние помагаме на бизнеса да развие своето дигитално присъствие във всички канали, които биха му били полезни.

 

 

Ние помагаме и откриваме нови възможности пред нашите клиенти?

Наши клиенти са както стартъп компании, така и добре познати български брандове. Разнообразието от проекти ни позволява да имаме професионален подход към вашия бизнес и предизвикателствата пред него.

Ние можем да създадем и оптимизираме дигиталното присъствие на вашият бизнес

Поради богатият си опит, нашият екип има възможност не само да създаде дигиталните канали на бизнеса ви, но и да ги поддържа и оптимизира напред във времето. Ние ще сме до Вас  от създаването на сайта Ви, през изграждането на социалните мрежи и канали, както и до всяка рекламна кампания на Вас и Вашия бизнес.

0 +
Години опит
0
Членове на екипа
0 +
Доволни клиенти

Нашите услуги

Как бихме могли да ви бъдем полезни?

Екипът на Marinext ще бъде до Вас тогава, когато искате да позиционирате успешно своя бизнес в Интернет пространството. Копирайтинг, SEO оптимизация и дигитален маркетинг са само една малка част от нещата, които можете да получите. Преди всичко това, можете да започнете с безплатна консултация по отношение на бизнеса Ви. Само така ще разберете, че всъщност се намирате в ръцете на истински професионалисти!

Оптимизация на уебсайтове (SEO)

Направата на анализ не е лесна задача, но с наша помощ ще се справите много по-добре. Сигурни сме, че бизнесът Ви ще тръгне в правилната посока. Първата ни консултация е безплатна, така че можете да се възползвате от нея още сега!

Поддръжка на социални мрежи

Социалните мрежи са основен инструмент за популяризирането на съвременните компании. Благодарение на тях продуктите Ви ще достигнат до много по-голяма таргетирана аудитория, а това ще увеличи продажбите и приходите Ви. Не чакайте, а се възползвайте от възможността, която ние Ви предлагаме!

Изготвяне на текстово съдържание (Копирайтинг)

Копирайтингът отдавна не е просто съчетани думи. Днес това е инструмент за популяризиране и продажба. В случай, че искате да развиете Вашата компания, Ви препоръчваме да се доверите на специалисти. Ние от Marinext ще бъдем близо до Вас по пътя на Вашето професионално и публично израстване!

Организация на рекламни кампании

Ние от екипа на Marinext ще Ви предложим качествен анализ на цялостното Ви онлайн присъствие. Тук е включена не само Вашата онлайн реклама, но и уебсайт, социални мрежи, оптимизация в търсачки, както и копирайтинг. Предварителен одит и консултация ще покажат каква е насоката, в която би трябвало да тръгне бранда Ви.

Свържете се с нашия екип и ще получите безплатна консултация за своя бизнес.

Част от нашите клиенти

Home
Services
Portfolio
Contacts

Schedule a Meeting with us